Coolshop er en side der b.la. sælger spil til computere og konsoller (Wii, Playstation, Xbox osv.) og de har startet et nyt koncept. Sælg dine gamle spil og få gode penge for dem. Det eneste krav er, at du skal være minimum 18 år, at spillene skal være i god stand og at du skal sælge for minimum 100 kr. Du sælger til Coolshop I modsætning til Den Blå Avis eller lign, så skal du ikke sælge til eventuelt bydende. Du sælger dine… Read more »


Hvis du sætter din bolig til salg, er der nogle ting du skal være meget opmærksom på, for at få det maksimale ud af prisen. Nedenfor har jeg samlet en række gode råd, der sagtens kan betyde 100.000 kr. højere salgspris, uden du skal investere ekstra i din lejlighed eller dit hus. Ryd op! – Køberne tænder ikke på en rodet bolig. Rod kan være decideret distraherende når man træder ind i en bolig og prøver at forestille sig om det kan blive… Read more »


Der findes utallige mange gryder, og hvis man er knap på penge, er dyre gryder måske ikke lige det planlægger at købe. Men gode gryder er faktisk også økonomiske, da de sparer op til 65% af strømforbruget. Derfor er det en god idé at ønske sig gode gryder til fødselsdag og jul, hvis man er heldig at få store gaver. Gå efter gryder med tætsluttende låg Hele den besparende effekt opnås ved gryder med tætsluttende låg, da de holder bedre på varmen og… Read more »


Afskaffelsen af lukkeloven har udøver flere jobs også medført lavere priser i dagligvarebutikkerne. Det er Coop der i deres Dagligbrusen-butikker nu sænker priserne yderligere grundet den øgede konkurrence. At have ændret lukkeloven, så butikkerne kan have længere åbent har ført en masse gode ting med sig. Det har givet længere åbningstider og dermed mulighed for at handle sent om aftenen. Det har tilmed skabt flere jobs, da der er brug for bemanding i disse timer og nu også lavere priser i adskillige butikker…. Read more »


Der er ingen grund til at betale ekstra for varer. Hvad enten du vil shoppe tøj, kunst, mode, køkkenudstyr, møbler eller andet online. Du kan få det billigere ved at handle de rigtige steder. Lige nu er der desuden mange online butikker der holder januar-udsalg, hvilket er perfekt til at anskaffe dig det du står og mangler. Vores råd er, at du kun køber det du mangler, så du ikke bruger for mange penge. www.Fab.com (Mega fed shop der primært sælger home design… Read more »


Godt nytår! Vi håber du er kommet godt ind i det. Med nytår følger som regel nytårsforsæt – altså løfter/ønsker/planer man ønsker at indfrie i det nye år. De fleste har nytårsforsæt om vægttab, men vi synes det er mindst ligeså godt at have et forsæt om at få styr på sin økonomi, at få endnu mere styr på den eller at bare optimere sin økonomi så man får flere penge i hverdagene. Sådan får du styr på din økonomi i 2013 Læg… Read more »
©2018  - All rights reserved